WORK IT OUT – Industriarvsdag 2018 - Världsarvet Grimeton Radiostation
27590
post-template-default,single,single-post,postid-27590,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

WORK IT OUT – Industriarvsdag 2018

WORK IT OUT – Industriarvsdag 2018

Den 1 maj anordnar Världsarvet Grimeton en industriarvsdag med många aktiviteter för olika åldrar!

 

Industriarvsdagen initieras av European Route of Industrial Heritage (ERIH) genom projektet WORK IT OUT. Via ett samkoreograferat dansuppträdande utfört av barn och unga, syftar projektet till att uppmärksamma de europiska industriarven. Hittills är över 30 aktörer runt om i Europa anslutna, däribland Världsarvet Grimeton Radiostation. Resultatet blir en unik och livfull hyllning till den europeiska industriarvskulturen.

 

ERIH ser möjligheten att under Kulturarvsåret 2018 bringa uppmärksamhet till industriarven genom olika kulturyttringar för att därigenom locka nya målgrupper. Evenemanget kommer att äga rum samtidigt på flera platser för att symbolisera det idag sammanhållna Europa. Världsarvet i Grimeton kommer att erbjuda en mängd olika aktiviteter dagen till ära, vilket uppdateras fortlöpande på vår hemsida. Hoppas vi ses!

 

www.erih.net