Övning Falköga – klättra i gryning och solnedgång!

Få upplevelser kan mäta sig med att nå antenntornets plattform 127 meter ovanför marken och blicka ut i alla väderstreck från den bästa platsen i världen för trådlös kommunikation. I år har du dessutom möjlighet att med våra guider klättra i såväl gryningen som när solen sänker sig ner över Varberg och havet. 

Klättringsdagar 2023

1 juli – dag
15 juli – dag
22 juli – dag
29 juli- solnedgångsklättring kl 19.00
5 augusti – dag
12 augusti – dag
19 augusti – dag
Nytt datum 10 september – gryningsklättring kl 04.30

Med vinden och en och annan tornfalk som sällskap tar du dig upp för antenntornets originalstege 1924 var de första mastarbetarnas vanliga väg till jobbet. Övning Falköga är en svindlande höghöjdsövning som ger dig ett minne för livet som också ingår i Grimeton Academy. Läs mer om Övning Falköga. Biljetter bokas i vår biljettshop.

Är ni en grupp som vill klättra tillsammans? Då kan vi ofta ordna en exklusiv klättring med egen guide och på en tid som ni själva bestämmer. Välkomna att höra av er till oss på info@grimeton.org!