Melodikryss med julfrukost

Kanske visste du inte att vi faktiskt sände ”vanlig” rundradio härifrån Grimeton. Och att det var självaste Sven Jerring som var i Grimeton när sändningarna startade från Torn 2 en novemberdag 1957. Det är en anledning till varför vi tycker det är så kul med folkkära radioprogram. Den andra anledningen är att det är så härligt att njuta av en god frukost med ett nytt utmanande melodikryss och världsarvsutsikt över de mäktiga tornen. Kanske sitter där en och annan uggla i buskarna och lyssnar med? Så nu dukar vi upp igen för vår andra Melodikryssfrukost som en skön paus i julstöket.

Kom gärna redan kl 9.00 så hinner förse dig med kaffe, the, bröd från Hantverksbageriet och juliga tillbehör, god juice och givetvis en kryssbricka – om du inte väljer att vara digital på din egen Ipad. Melodikrysset startar kl 10.00.

Passa på att köpa lite roliga julklappar och spännande saker vår egen Radioaffär.

PS. Om ni är flera i ert sällskap och vill sitta tillsammans behöver du beställa biljetterna i samma köp eller vid komplettering i samma namn. Vi placerar er då vid gemensamt bord.
PS2. Om du kommer ensam eller i litet sällskap kanske du får möjligheten till nya bekantskaper då vi kanske sätter er tillsammans med andra kryssare som kommer utan sällskap. En kul bonus!

BOKA BILJETT

Vid ev matallergi ber vi dig att kontakta oss senast dagen innan på telefon 0340–674 190.

Upplev radiostationen
Vill du besöka Sändarsalen och Utställningen behöver du köpa till Entrébiljett eller Entrébiljett inkl visning Dagskiftet. Visning denna dag är kl 11.15. Dessa biljetter hittar du på https://grimeton.entryevent.se/ticketshop