Spioner, spaning och sportlov på Grimeton

Året är 1942 och stationschef Hans Palmqvist har inlett ett träningsprogram med syfte att stärka radiostationens värnkraft. Som frivillig genomgår du en grundutbildning för att säkerställa stationens kompetens inom signalspaning, spionteknik och fysisk förmåga. I den särskilda utbildningen sätts ni ytterligare på prov. Har ni vad som krävs för att försvara vår radiostation och riket? Efter fullgjord utbildning erhåller du ett bevis på din lämplighet. Mönstra in i Grimeton Academy – men skynda dig för på sportlovet lanserar vi nästa nivå av Sabotaget – perfekt att göra med hela familjen eller kompisarna! 

Sportlovsprogrammet 2024

  • Nyhet! Sabotaget (rek fr 9 år och uppåt)
  • Besök utställning och sändarsalen
  • Besök med guidad visning Dagskiftet

I Kaféet finns gott fika och du kan kika in i Radioaffären som är fyllt av roliga saker. Vill ni grilla korv eller hamburgare så kan ni boka Grillbiljett och använda vår elgrill som finns vid Besökscentrum precis intill hinderbanan Kontrollen där leken kan vara i full gång ända tills korven är klar.

Läs mer om Biljetter och Grimeton Academy.

 

Varmt välkomna till Världsarvet Grimeton för ett spännande sportlov!