Sök jobb som besöksvärd hos oss på Världsarvet Grimeton

Låter det spännande med varierande arbetsuppgifter, en helt unik plats, storytelling och möten med människor? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig!

Om Världsarvet Grimeton

2004 utsågs Grimeton Radiostation till världsarv av UNESCO då platsen utgör en unik symbol för den trådlösa teknologins tidiga utveckling. Sedan dess har platsen utvecklats till det besöksmål det är idag. Här kan besökare, i alla åldrar, idag ta del av utställningar och höghöjdsupplevelser, utföra uppdrag på den tematiserade lekplatsen och andra spännande utmaningar. Utöver detta erbjuder vi även matupplevelser i vår food truck och fika i vårt kafé. I vårt Besökscentrum hittar man även vår butik.

Om tjänsten

Som Besöksvärd är du, tillsammans med dina kollegor, ansiktet utåt för Grimeton Radiostation. I dina arbetsuppgifter ingår allt från att ta emot besökare och hantera kassan, sälja fika och mat i kaféet samt  food trucken, till att hålla guidade turer för våra besökare på både svenska och engelska. Platsen, vi och vårt arbete handlar om att inspirera, inkludera samt vara långsiktiga. Detta tror vi skapar en bra arbetsmiljö och en hållbar förvaltning av världsarvet, vilket i sin tur ger våra besökare en fin upplevelse att minnas och dig en arbetsplats att trivas på. Under perioden 22 juni till 18 augusti 2024 erbjuder vi både deltids- och heltidstjänster som sträcker sig över veckans alla dagar. Under resterande del av året har vi framför allt öppet på helger och lov och då hoppas vi att du gärna vill vara med och stärka vårt team vid dessa tillfällen.

Vem är du?

Vi tror att du är en person som trivs med att tala inför grupp, har en naturlig känsla för service och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Har du även erfarenhet av kafé-och restaurangverksamhet, kanske ett brinnande intresse för historia och teknik, eller rent av talar tyska, är detta meriterande.

Anställning

  • Timanställning deltid/heltid. Varierande.
  • Tillträde sker löpande utefter verksamhetens behov.
  • Betalda utbildningstillfällen är obligatoriska och hålles under våren 2024.

Lön Timlön, semesterersättning samt OB enligt avtal

Ansökan

Välkommen med ditt CV och personliga brev samt frågor om tjänsten till:
Maja Parmler, Verksamhetsansvarig / Publiksamordnare
+46) 0720-87 01 68 | maja.parmler@grimeton.org

Urvalsprocessen sker löpande så välkommen med din ansökan snart du kan.