Öppettider & Biljetter

Af Jochnicks bibliotek

Kommunikation & kunskap

 

Af Jochnicks bibliotek

Af Jochnicks bibliotek är tillgänglighetsanpassat och finns på markplan i radiostationen. För att beträda rummet finns en mindre ramp som underlättar för rullstol och rullator Det finns en tillgänglighetsanpassad toalett i nära anslutning. Lokalen lämpar sig för konferenser och möten. Lokalen rymmer 11 personer.
Utrustning: Block & penna, bildsskärm, dator (vid förfrågan), wi-fi, eluttag, klocka, blackboard och konferenssystem med högtalare, mikrofon samt kamera.

Bokningsförfrågan

Skicka oss gärna en bokningsförfrågan så skräddarsyr vi just er vistelse efter önskemål. Med tanke på Covid-19 och de restriktioner som följer kan vissa förändringar förekomma i exempelvis maxantal. Vi uppdaterar oss ständigt med aktuell information för att se till att just ni ska känna er trygga hos oss. Har ni några frågor är ni välkomna att fylla i detta under fliken övrigt. Välkomna!

Bokningsförfrågan

När din förfrågan är korrekt ifylld och skickad får du en notis längst ner på sidan som bekräftar detta. Skulle du inte få notisen kan du ha missat att fylla i något.
  • Datumformat: ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD
  • :
  • Ange ett nummer från 1 till 150.