Äventyret fortsätter

”Det blåste bra. Det blev som en virvel så att kaffet blåste väck. Sen va ju kroppen alldeles illröd för det va ju mönja… Ja ser det framför mig… Smörgåsen han blev alldeles illröd i kanterna… Sen åt vi upp alltihopa.”

När klättringen väl är över fortsätter äventyret. Nu blir det hurrarop och fotografering och möjlighet att handla souvenirer i butiken. Fortsätt att uppleva radiostationen och dess stora grönområde med spännande och kluriga problem på marken. Upplev spännande morsejakter, tyd kodade meddelanden eller leta efter radiospioner. Det finns många roliga och underhållande sätt att ta till sig världsarvet och dess unika värden.

 

Höjden förbättrar aptiten, vilket inte minst mastarbetarna fick känna på. Under somrarna sågs de sitta och dingla med benen uppe i antenntornen, med färgpensel i högsta hugg. Bredvid sig i sittkorgen hade de skrapor, stålborstar, färg, penslar – och matlådan. När det var tid för rast dukades kaffekoppen upp på närmast stålbalk. Med färgstänk som extra pålägg på smörgåsen njöt de av en stunds välförtjänt vila och kanske också av utsikten.

 

Avsluta äventyr tillsammans över en bit mat. För förbokade sällskap dukar vi upp vegetariskt paj, sallad, dryck samt kaffe och kaka. 95:- per person.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Har bokat Räddningsskiftet / Klätterskiftet - välj i listan (obligatorisk)

Datum för besök (obligatorisk)

Antal personer (obligatorisk)

Mat - välj i listan (obligatorisk)

Övrig information, ex. önskemål och specialkost vid allergi