Evenemang, konferens, möte

Träffas, inspireras och engageras tillsammans med kollegor, företagsgäster eller vänner på en unik plats där nutid möter vår gemensamma kommunikationshistoria. På Världsarvet Grimeton Radiostation finns tid och plats att mötas i lokaler för små och stora sällskap.

 

Många är de telegram och budskap som passerat Grimeton Radiostation på sin väg ut i världen. Radiostationen var då, och är fortfarande 90 år senare, ett centrum för kommunikation mellan människor. I en avskild miljö där landskapet och platsens historia kommer när inpå finns tid för fokus. I de tre möteslokalerna finns bildskärm och internetuppkoppling. I besökscentrum finns information, en utställning om kommunikationshistoria, café och butik.

 

Flexibilitet är vårt ledord och vi strävar efter att alltid tillgodose önskemål och behov. Förutom grupper och konferenser är vi vana att ha både mindre och större evenemang t.ex. bröllop, kundevent och musikfestivaler. Möjlighet finns att abonnera hela anläggningen. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett paket!

Kontakta världsarvet på info@grimeton.org
alt 0340-67 41 90 och få en kostnadsfri offert för Ert arrangemang.

Besökscentrum

Världsarvets besökscentrum, med en fantastisk utsikt över området, stod klart 2005. Lokal kan hyras ut till företagskonferenser eller privata evenemang. I lokalen finns internetuppkoppling, mikrofon och storbildsskärm. Plats för 64 deltagare. Lokalen kan nyttjas från september till maj.

Konferensrummet

På 1960-talet behövdes fler kontorsutrymmen och ett konferensrum inne i den gamla radiostationen från 1920-talet. I konferensrummet finns plats för 16 deltagare.

Biblioteket

Av de ursprungligen två transformatorrummen inne i den gamla radiostationen från 1920-talet inryms sedan många år ett bibliotek. Rummet passar utmärkt för små sällskap. Lokal är utrustad med bildskärm och internetuppkoppling. Plats för 10-12 deltagare.