Öppettider & Biljetter

Hans Palmqvist rummet

I 1960-tals anda

 

Hans Palmqvist rum

Hans Palmqvist konferensrum är ett rum där man som besökare får komma bakom kulisserna och i närhet till den aktiva verksamheten som bedrivs på världsarvet. Rummet ligger på plan två dit man kommer via en trappa. Toalett finns i närhet till rummet. Lokalen rymmer 11 personer.
Utrustning: Block & penna, tv-skärm eller projektor med duk (vid förfrågan), dator (vid förfrågan), wi-fi, eluttag, klocka, whiteboard (vid förfrågan), mikrofonpuck (vid förfrågan).

Bokningsförfrågan

Skicka oss gärna en bokningsförfrågan så skräddarsyr vi just er vistelse efter önskemål. Med tanke på Covid-19 och de restriktioner som följer kan vissa förändringar förekomma i exempelvis maxantal. Vi uppdaterar oss ständigt med aktuell information för att se till att just ni ska känna er trygga hos oss. Har ni några frågor är ni välkomna att fylla i detta under fliken övrigt. Välkomna!

Bokningsförfrågan

När din förfrågan är korrekt ifylld och skickad får du en notis längst ner på sidan som bekräftar detta. Skulle du inte få notisen kan du ha missat att fylla i något.
  • Datumformat: ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD
  • :
  • Ange ett nummer från 1 till 150.