Koloni & INES Bussutflykt till Grimeton. Live Graham Dunning - Världsarvet Grimeton Radiostation
28997
post-template-default,single,single-post,postid-28997,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Koloni & INES Bussutflykt till Grimeton. Live Graham Dunning

Koloni & INES Bussutflykt till Grimeton. Live Graham Dunning

Lördag 20 oktober arrangerar Koloni i samarbete med INES och Kultur i Halland en konsert på Världsarvet Grimeton med den engelska konstnären och musiken Graham Dunning från London samt DJ Slim Vic från Gävle.

Konserten är kl 16.00 och en buss går från Göteborg till Grimeton. Bussen avgår 14.00 från Nils Eriksons terminalen och kommer åka tillbaka till gbg ca 17.30. Bussen kommer även stanna till i Kungsbacka om nån vill hoppa på/av där. Skriv det i mailat i s fall så återkommer vi om exakta tider.
Bussresan och entrén är gratis, men det är begränsade platser (i bussen) för att boka plats i bussen maila kolonigbg(at)gmail.com för att reservera en plats. Men om ni vill åka bil dit behöver ni inte reservera plats till konsetern.

Graham Dunning (London)
Graham Dunnings youtube-klipp mechanical techno har närmare 3 miljoner visningar, hans lekfulla sätt att bygga mekaniska synthar och trummaskiner har satt honom i en position som en av Englands mest intressanta musiker på den experimentella musikscenen. Graham Dunning behandlar ljudet som en taktil textur, något som kan formas genom pillande, mekande och återanvändning av hittade saker. Hans verk kretsar ofta kring experimenterande med processer och hur ljuden blir musik, ett arbetssätt som också återkommer i hans övriga konst, filmer och installationer. Han har turnerat i Storbritannien, Europa och Kanada, både i ensembler och som soloartist, och ställt ut i Storbritannien, Europa, Nya Zeeland och USA.

https://grahamdunning.com/

DJ Slim Vic (Lamour, Gävle)
Som drivande kraft för Gävles elektroniska musikscen och framför allt som DJ har Viktor ”Slim Vic” Zeidner synts och hörts i de mest varierande sammanhang. Från att spela b2b med Lill-Babs på Gävle teater, göra musik till Folkteatern med folkmusikern Görgen Antonsson till att arrangera hundratals konserter och klubbar och turnera världen runt som turntableist. Lamour Record startades av Viktor 2012 och har sedan dess släppt ca 75 releaser.

Övriga länkar:

Kultur i Halland
http://www.regionhalland.se/kultur/

Koloni
https://www.facebook.com/koloni.gbg/

 

Café Gnistan öppethålls under kvällen, Välkomna!