Operation Palmqvist

Året är 1943 och världen står i brand. Mitt i detta kaos finns det neutrala Sverige. Men hur länge till? Orosmolnen tätnar och landet behöver all hjälp det kan få för att undvika att dras in i krigets vansinne. På Telegrafverkets radiostation i Grimeton söker stationschefen Hans Palmqvist efter frivilliga för ett uppdrag som kan vara avgörande för rikets framtid. Har Ni vad som krävs för att rädda Sverige?

Världsarvets Escape Room Operation Palmqvist utspelar sig på Grimeton Radiostation under andra världskriget. Spelet genomförs i grupp med minst 2 och max 5 deltagare och består av olika problemlösningar som inte kräver några förkunskaper. Upplevelsen startar i Besökscentrum.

Bra att veta

Antal
Spelet genomförs med 2-5 deltagare.

Ålder
Passar såväl vuxna som alla barn från 9 år och uppåt. Är man mellan 9-15 år spelar man i målsmans sällskap. 

Tidsåtgång
Spelets längd är ungefär 1 h, men kan variera beroende på erfarenhet. Kom i god tid, annars riskerar ni att missa speltillfället då vi har ett tight schema.

Tillgänglighet
Spelutrymmet beträds genom en trappa och kan inte nås med rullstol. Minst en av spelarna bör vara extra rörlig och kunna förflytta sig i trånga utrymmen. Höga ljud förekommer. I spelutrymmet finns en tydligt markerad nödutgång.

Klädsel
Tänk på att ha bekväma kläder och skor.

Språk
Operation Palmqvist finns på både svenska och engelska. Du väljer språk på plats.

Berusningsmedel
Vi tillåter inga deltagare att spela som tagit någon form av berusningsmedel.