Grimeton Academy Paintball Prickskytte

En ny och färgssprakande utmaning med koppling till radiostationens historia är Grimeton Academy Paintball Prickskytte. Prova din träffsäkerhet i sommar.

 I skogen som vi idag kallar världsarvskogen strax intill stationen tränades förr de anställda i pistolskytte i den förening som stationschef Hans Palmqvist bildade på sin tid. Det gällde att ha god beredskap för att försvara radiostationen och säkerheten och radiokommunikationen. I sommar arrangerar vi tillsammans med ungdomsledarna från MUVE Varberg några roliga Paintball prickskytte-pass för alla ungdomar från 11 år och uppåt. Du lånar all utrustning, men se till att ha oömma kläder på dig. 

Prickskytte-pass!

18 maj: Kristi Himmelsfärd, kl 15-16
18 juni: Första söndagen på sommarlovet, kl 15-16
18 augusti: Fredagsfinal!

Aktiviteten är gratis. Du bör förboka här för att säkert få plats.

Ni skjuter på fasta mål, och får tips och hjälp av MUVE:s ungdomsledare.
Stå stadigt och håll fokus!

Vid ett par tillfällen arrangerar MUVE Varberg också ”Paintball matcher” där ni delas in i lag och möts i kamp i skogen. Detta bokas direkt genom MUVE, så läs här för mer information. Dessa matcher sker onsdagarna 21 juni och 26 juli 2023.

Bra att veta

Antal
15-20 personer

Ålder
Från ca 11 år. 

Tid
1 timme, kom i god tid till besökscentrum för att byta om.

Tillgänglighet
Träningen sker utomhus i världsarvskogen.

Klädsel
Oömma kläder och skor, du kan få färg på dem även om du får låna överdragskläder. OBS! Toalett finns i Besökscentrum där också vårt kafé finns.

Besökscentrum stänger kl 17. Om någon skjutsar dig hit kan du tipsa den personen om att ta en fika eller besöka utställningen.