Öppettider & Biljetter

Operation Palmqvist

An Underground Experience

Operation Palmqvist

Året är 1943 och världen står i brand. Mitt i detta kaos finns det neutrala Sverige. Men hur länge till? Orosmolnen tätnar och landet behöver all hjälp det kan få för att undvika att dras in i krigets vansinne. På Telegrafverkets radiostation i Grimeton söker stationschefen Hans Palmqvist efter frivilliga för ett uppdrag som kan vara avgörande för rikets framtid. Har Ni vad som krävs för att rädda Sverige?

 

Operation Palmqvist är en upplevelse som utspelar sig på Grimeton Radiostation under andra världskriget. Spelet genomförs i grupp med minst 2 och max 6 deltagare och består av olika problemlösningar som inte kräver några förkunskaper. Upplev Operation Palmqvist under världsarvets ordinarie öppettider eller boka ett besök i formuläret nedan. 
Bra att veta
Antal - spelet genomförs med 2-6 deltagare.
Ålder - Rekommenderad min. ålder är 10 år och är man mellan 10-15 år spelar man i målsmans sällskap.  
Tidsåtgång - Spelets längd är ungefär 1 h, men kan variera beroende på erfarenhet. Kom i god tid, annars riskerar ni att missa speltillfället då vi har ett tight schema.
Tillgänglighet - Spelutrymmet beträds genom en trappa och kan inte nås med rullstol. Minst en av spelarna bör vara extra rörlig och kunna röra sig i trånga utrymmen. I spelutrymmet finns en tydligt markerad nödutgång.
Klädsel - Tänk på att ha bekväma kläder och skor.
Språk - Operation Palmqvist finns på både svenska och engelska. Du väljer språk vid bokningstillfället.
Berusningsmedel - Vi tillåter inga deltagare att spela som tagit någon form av berusningsmedel. 
 

Boka Operation Palmqvist

Är ni en grupp som skulle vilja boka Operation Palmqvist utanför ordinarie öppettider? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort. När din förfrågan är korrekt ifylld och skickad får du en notis längst ner på sidan som bekräftar detta. Skulle du inte få notisen kan du ha missat att fylla i något.