Melodikryss med världsarvsfrukost

Kanske visste du inte att vi faktiskt sände ”vanlig” rundradio härifrån Grimeton. Och att det var självaste Sven Jerring som var i Grimeton när sändningarna startade från Torn 2 en novemberdag 1957. Det är en anledning till varför vi tycker det är så kul med folkkära radioprogram. Den andra anledningen är att det är så härligt att njuta av en god frukost med ett nytt utmanande melodikryss och världsarvsutsikt över de mäktiga tornen. 

Melodikrysslördagar våren 2024

13 januari
27 januari
17 februari
2 mars
27 april
25 maj

Kom gärna redan kl 9.00 så hinner förse dig med kaffe, the, bröd från Hantverksbageriet, god ost och juice och givetvis en kryssbricka – om du inte väljer att vara digital på din egen Ipad. Melodikrysset startar kl 10.00.

PS. Om ni är flera i ert sällskap och vill sitta tillsammans behöver du beställa biljetterna i samma köp eller vid komplettering i samma namn. Vi placerar er då vid gemensamt bord. PS2. Om du kommer ensam eller i litet sällskap kanske du får möjligheten till nya bekantskaper då vi kanske sätter er tillsammans med andra kryssare som kommer utan sällskap. En kul bonus!

Vid ev matallergi ber vi dig att kontakta oss senast dagen innan på telefon 0340–674 190.

BOKA BILJETT

Upplev radiostationen
Vill du besöka Sändarsalen och Utställningen behöver du köpa till Entrébiljett eller Entrébiljett inkl visning Dagskiftet. Visningsbiljetter bokar du här.