Från trådlös till tidlös, klimatsmart

Här är årets broschyr! Digital och direkt för dig att bläddra i.
Vi trycker upp ett mindre antal foldrar varje år, och nu har den just gått i tryck hos ett lokalt och klimatkompenserande tryckeri. Men vi försöker självklart att minimera klimatpåverkan, och därför hoppas vi att du gillar att bläddra igenom den online. Vad siktar du in dig på hos oss denna sommar! Klättring, lösa Sabotaget eller kanske att komma och äta Churros i Matbyssjan? Missa inte heller dagarna när vi fyller 20 år som världsarv.
Vill du boka visning, träning eller gå på konsert – gå till vår Biljettshop. Om du köper din entrébiljetten i förväg online är det dessutom aningen lägre pris än om du köper den på plats i Besökscentrums biljettkassa.
Vi hälsar dig välkommen och tackar i förväg för att du besöker oss. Ditt besök och din entréavgift är ett viktigt bidrag för att kunna bevara Världsarvet Grimeton.